Steffen Conradsen er nu udover Birk & Conrad også ny forpagter af Højby Forsamlingshus


Siden 2004 har Steffen Conradsen været ejer af Birk & Conrad, selskabsrestaurant i Sct.Knuds Selskabslokaler, Karen Brahes Vej 3,

5000 Odense C og forsætter med dette, men aftalen med Højby Forsamlingshus skal ses som en udvidelse af forretningen da der i mange år har været en efterspørgsel og et ønske om større lokaler til afholdelse af fester, receptioner o.l. I de flotte lokaler i Højby Forsamlingshus kan der nemlig være op til 150 personer.


Steffens filosofi i Birk & Conrad er det en selvfølge, at der er rigeligt mad af friske og veltilberedte råvarer, og denne filosofi vil også være gældende i Højby Forsamlingshus.


Derudover lægges der fortsat vægt på, at det er spændende og nytænkende retter hvad angår smagen men også udseende. Men de klassiske retter er selvfølgelig også på menukortet.


Det skal være sjovt for gæsterne og for køkkenet, så der findes ofte på nye måder at tilberede og præsentere maden på. Steffen kan godt lide at blive udfordret i køkkenet, så kom og få en snak om Jeres ønsker og forslag, så festen kan blive så personlig som mulig.


Hos Birk & Conrad går man ikke på kompromis med kvaliteten, da en fest/reception ikke kan gøres om.

Denne målsætning vil selvfølgelig også gælde i Højby Forsamlingshus.

Højby Forsamlingshus

-Selvskabslokaler – op til 150 personer

-Receptioner

-Møder

-Specielle arrangementer

-Mad ud af huset

-Specielle ønsker imødeses, og sammen finder vi altid en løsning, så lige netop jeres fest/reception bliver lige så speciel som de ønsker man har til sit arrangement.


Ring til Steffen 28 31 34 36 eller mail til

info@birkogconrad.dk